Over mij

Naam: Arjan
Geboren: 18-2-1974
Werk: Auto-monteur/plaatwerker
Hobby’s: Amerikaanse auto’s, Plaatwerken/spuiten, Technisch monteur, Lassen
Eigenschappen: Perfectionist

arjan

Op mijn 16de ben ik in aanraking gekomen met het amerikanenvirus.
Mijn buurman waar ik veel kwam ging een pick-up kopen en hij vroeg of ik met hem mee ging.
De pick-up stond in Maasdijk in een schuur. Daar aangekomen en ik voor het eerst de chevy step side zag was ik meteen verkocht en ik zei tegen mijn buurman:
“wanneer ik 18 jaar word koop ik de chevy van jou”. En zo is het dus ook gegaan en heb de Chevy dus nog steeds.

Na een paar jaar gereden te hebben en enige roest zichtbaar werd besloot ik hem uit elkaar te halen en weer helemaal nieuw te maken. Dat is aardig gelukt.
Dan komt toch een moment dat je eens wat anders wilt en toen kon ik van een goede vriend zijn Corvette overnemen die ik kort daarvoor voor hem had overgespoten.
Na 3 maanden, een bekeuring van 850 gulden en 1200 gulden aan benzine, was ik de Vette alweer zat. Het geluk deed mij voor dat ik hem goed kon verkopen met vette winst.

Ik wilde een belastingvrije muscle car die ik met mijn vriendin op een zondagmiddag bij Automagic vond en kocht.
Zo ben ik na veel speurwerk en proefritten ook nog aan een orginele 454ss pick-up gekomen. Dat was altijd nog een ultieme droom voor mij om zo’n pick-up erbij te hebben.

Al het werk aan de auto’s doe ik zelf. Door veel interesse en vaak te kijken naar anderen heb ik mijzelf een heleboel aangeleerd. Dus voor het lassen en strak maken van plaatwerk, het maken van uitlaten, montage van onderdelen en het afstellen van je ride kan je altijd bij mij terecht.
Sinds 1 jan. 2008 ben ik een bedrijf gestart met de naam “American Service Point”, hier kan men terecht voor een totaalservice van uw Amerikaanse auto.

Voor vragen en tips mail naar